Uslovi kupovine

O nama
PIZZA CUT TEAM DOO

PIB : 110022387
MB : 21286460
Adresa : Vojvode Putnika 8, Kragujevac 34000
Email : kontakt@donpizza.rs
Broj telefona : 066 034 000
Delatnost i šifra delatnosti : 5629 Ostale usluge pripremanja i posluživanja hrane
Sistem za online naručivanje hrane implementiran je na sajtu donpizza.rs.
Potvrđivanjem porudžbine prihvatate Uslove korišćenja koji su navedeni u ovom tekstu.
Naručivanje
Potvrđivanjem porudžbine prihvatate Uslove korišćenja sistema i Politiku privatnosti. Nakon potvrđivanja porudžbine, porudžbina se prosleđuje restoranu. Vama će stići SMS poruka sa odgovorom restorana. Restoran je zadužen za pripremu, kvalitet i isporuku naručene hrane. Uslovi isporuke zavise isključivo od restorana.
Da bi vaša porudžbina bila realizovana potrebno je da unesete svoje tačne i potpune podatke u vreme naručivanja, kako bi restoran mogao da isporuči naručene proizvode.
donpizza.rs će preduzeti sve mere kako bi vaši podaci koje ste uneli bili sigurni, ali ni pod kakvim okolnostima neće biti odgovoran za nenamerne ili namerne štete (gubitak podataka) nastale usled neovlašćenog pristupa treće strane.
Ograničenje odgovornosti se primenjuje prilikom nastanka štete u vezi porudžbina. Svaka porudžbina je podložna promenama koje nastaju zbog nedostupnosti naručenih proizvoda, problema sa isporukom, promene cene, izbranog vremena, kao i odgovora restorana (prihvatanje ili odbijanje).
Restoran će vas obavestiti SMS porukom ako dođe do promene u vezi porudžbine. Potvrdna SMS poruka sadržaće detalje porudžbine, vreme isporuke i cenu. Ukoliko vam vreme ili cena ne odgovaraju, možete da otkažete porudžbinu. Otkazivanje porudžbine je potrebno izvršiti u roku od par minuta od postavljanja porudžbine.
Ukoliko restoran odbije vašu porudžbinu, u SMS poruci biće naveden razlog odbijanja.
Cene i plaćanja
Sve cene proizvoda prikazane na sajtu i mobilnoj aplikaciji istovetne su cenama i ponudi u restoranu.
Ukoliko izaberete dostavu, porudžbina će vam biti dostavljena na adresu koju unesete prilikom naručivanja.
Cene dostave su prikazane na strani Informacije.
Svoju porudžbinu možete platiti gotovinski, kreditnom karticom ili online.
Online plaćanje
Od sada, Vaše porudžbine možete da platite i platnom karticom online. Plaćanje karticom je potpuno sigurno. Kada izaberete plaćanje karticom, sistem Vas prebacuje u potpuno bezbedno okruženje našeg provajdera plaćanja. Potom je potrebno da popunite podatke o kartici i potvrdite plaćanje. Prvo je potrebno da u padajućem meniju odaberete vrstu kartice koju koristite, potom unosite broj kartice, ime korisnika kartice, mesec i godinu isteka. Sve ove informacije možete naći na prednjoj strani Vaše kartice. Poslednje što se popunjava je kod kartice, njega možete naći na poleđini kartice, u pitanju je trocifreni broj koji omogućava dodatnu sigurnost pri plaćanju online. Tada se vraćate na našu stranicu i dobijate obaveštenje da li je Vaša porudžbina potvrđena.
Prilikom unošenja podataka o platnoj kartici, poverljive informacija se prenose putem javne mreže u zaštićenoj (kriptovanoj) formi. Sigurnost podataka prilikom kupovine, garantuje prihvatilac platnih kartica, Otp banka, pa se tako kompletni proces naplate obavlja na stranicama banke. Niti jednog trenutka podaci o platnoj kartici nisu dostupni našem sistemu.
U slučaju da pogrešno unesete podatke sa kartice, sistem će Vas vratiti na stranicu za potvrdu porudžbine gde ćete moći ponovo da pokušate plaćanje, ili da izaberete drugi vid plaćanja. Ukoliko je transakcija bila neuspešna zbog pogrešno unetih podataka, prilikom povratka na našu stranicu, videćete sledeću poruku: "Transakcija je neuspešna. Račun vaše platne kartice nije zadužen.". Ako provajder plaćanja podržava refundiranje sredstava, prilikom poručivanja se neće izvršiti plaćanje, već samo rezervacija sredstava. U ovom slučaju plaćanje će se izvršiti samo kad je porudžbina poslata. U slučaju otkazivanja porudžbine, rezervacija sredstava će biti otkazana što je pre moguće. Ako ste pokušavali da platite nekoliko puta, isti iznos može biti rezervisan više puta, ali ta sredstva neće biti prikupljena i rezervacija sredstava će biti otkazana u najkraćem mogućem roku. U slučaju povraćaja sredstava kupcu koji je prethodno platio nekom od platnih kartica, delimično ili u celosti, a bez obzira na razlog vraćanja, donpizza.rs je u obavezi da povraćaj vrši isključivo preko VISA, EC/MC i Maestro metoda plaćanja, što znači da će banka na zahtev prodavca obaviti povraćaj sredstava na račun korisnika platne kartice.
U slučaju da donpizza.rs ne prihvati ili odbije Vašu porudžbinu iz bilo kog razloga, sredstva će Vam biti vraćena na račun.
Plaćanje je uspešno završeno samo kada o tome dobijete SMS poruku kojom će Vam to biti potvrđeno.
Tačan opis robe i dostave
Klikom na Online poručivanje dobijate kompletan opis svih ponuđenih proizvoda koji su vam dostupni za online naručivanje, kao i njihovu punu cenu izraženu u dinarima. O cenama i plaćanju možete videte više klikom na Cene i plaćanja.
Vreme dostave i sve informacije vezane za Vašu porudžbinu dobijate SMS-om, a više o dostavi možete videti klikom na Isporuka.
Zaštita privatnosti korisnika
Vaši podaci su sigurni i koriste se isključivo u cilju realizacije porudžbina. Više o zaštiti Vaših podataka možete pročitati klikom na Politika privatnosti.
Politika reklamacija
Ukoliko imate problema prilikom naručivanja na sajtu, putem mobilne aplikacije, ne stižu vam poruke, kontaktirajte nas. Svaka žalba biće obrađena što je pre moguće. Način na koji možete da otkažete Vašu porudžbinu je detaljno opisano u delu Otkazivanje porudžbine.
Isporuka
Vreme isporuke koje odaberete prilikom naručivanja je podložno promenama. Ako restoran ne može da pripremi porudžbinu u određeno vreme, obavestiće vas za koje najkraće vreme porudžbina može da bude spremna. Sve informacije u vezi porudžbine stići će vam putem SMS poruke.
Ukoliko izaberete dostavu, porudžbina će vam biti dostavljena na adresu koju unesete prilikom naručivanja.
Obaveza restorana ili dostavljača kojeg je restoran angažovao je da vam dostavi porudžbinu u određeno vreme. Ukoliko vam porudžbina ne stigne na vreme, kontaktirajte restoran. I ako isporuka kasni, porudžbina će vam biti naplaćena. Ukoliko restoran ne dostavi porudžbinu, zbog greške kupca, kupac će biti odovoran za kašnjenje.
Ako restoran ne može da izvrši isporuku u određeno vreme, vaša porudžbina će biti odbijena, a SMS porukom bićete obavešteni o razlogu odbijanja.
Otkazivanje porudžbine
U slučaju da želite da otkažete svoju porudžbinu, npr. jer je cena viša, vreme isporuke je drugačije nego što ste očekivali, adresa koju ste uneli nije odgovarajuća, to morate uraditi nekoliko minuta nakon postavljanja porudžbine. Svoju porudžbinu možete otkazati slanjem SMS poruke na broj 063/SKYFOOD (+381637593663). SMS poruka trebalo bi da bude sledećeg sadržaja:
Cancel 1234
1234 u ovom primeru je broj porudžbine koji vam je restoran poslao SMS porukom kada vas je obavestio da je prihvatio vašu porudžbinu. Ukoliko ste na vreme poslali SMS poruku, dobićete potvrdnu poruku da je porudžbina otkazana.
Ukoliko je prošlo isuviše vremena i restoran je već uzeo u rad vašu porudžbinu, ona ne može biti otkazana.
Bićete obavešteni SMS porukom da li je restoran prihvatio otkazivanje pordžbine ili ne. Ukoliko restoran nije prihvatio otkazivanje, vaša porudžbina će biti isporučena i morate je platiti. Restoran može da odbije porudžbinu ukoliko ne može da je realizuje iz nekog razloga (ukoliko je previše zauzet, ne vrši dostavu u tom gradu ili naselju). U ovom slučaju stići će vam SMS poruka sa razlogom odbijanja.
Informacije
Kupac se slaže da će unositi tačne lične podatke prilikom registracije i naručivanja.
Kupac se slaže da se njegovi lični podaci zadrže, koriste i obrađuju u cilju realizacije porudžbina kreiranih na sajtu donpizza.rs. Kupac će u svakom trenutku moći da pogleda, izmeni ili dopuni svoje lične podatke na sajtu donpizza.rs.
Preduzeli smo sve mere kako bismo sprečili prevare na internetu i osigurali sve vaše podatke.
donpizza.rs nije odgovoran za nepravilno funkcionisanja sistema ili prekida rada usled prirodnih sila koje su van kontrole, kao i tehničkih problema: funkcionisanje interneta, kvarovi na opremi i problemi na telekomunikacionoj mreži i opremi.
Žalbe
Žalbe svojih kupaca shvatamo veoma ozbiljno, jer nam je zadovoljstvo kupaca na prvom mestu.
Ukoliko imate problema prilikom naručivanja na sajtu, putem mobilne aplikacije, ne stižu vam poruke, kontaktirajte nas. Svaka žalba biće obrađena što je pre moguće.
Informacije o upotrebi web sajta mogu biti prikupljeni korišćenjem kolačića (en. cookies). Kolačići se koriste kako bi se povećala udobnost korisnika, kvalitet sajta i usluga koje pruža web sajt. Kolačići nam omogućavaju unapređenje i ubrzavanje procesa naručivanja. Kolačići su mali tekstualni fajlovi smešeteni na vašem računaru od strane web servera.
Podaci koji se prikupljaju od korisnika koriste se za analizu, razvoj i upravljanje sistemom, kao i u svrhu sprečavanja i otkrivanja prevara na internetu.
Preduzećemo sve mere kako bismo sačuvali podatke svojih korisnika od neovlašćenog pristupa, nezakonite obrade, uništenja i oštećenja.
Ukoliko dođe do promene Politike privatnosti, izmene će biti objavljene u ovom dokumentu. Sve izmene stupaju na snagu nakon objavljivanja na web sajtu.
Ograničenje odgovornosti
Unapred se izvinjavamo za sve greške koje mogu da se jave na sistemu, i trudićemo se da ih otklonimo što je pre moguće.
Prihvatanjem Uslova korišćenja oslobađate nas od odgovornosti za sve nenamerne ili namerne nastale štete, gubitak profita ili podataka koje su proistekle korišćenjem sistema.
Preduzeli smo sve mere kako bismo sprečili prevare na internetu i osigurali sve vaše podatke.
donpizza.rs nije odgovoran za nepravilno funkcionisanja sistema ili prekida rada usled prirodnih sila koje su van kontrole, kao i tehničkih problema: funkcionisanje interneta, kvarovi na opremi i problemi na telekomunikacionoj mreži i opremi.
Politika privatnosti
Obavezujemo se da ćemo čuvati podatke svih korisnika web sajta, kao i mobilne aplikacije. Informacije se prikupljaju od korisnika samo u cilju realizacije porudžbina. Restoran je u obavezi da podatke kupaca ni pod kojim uslovima ne ustupa trećim licima. Za uspešno obavljanje porudžbine korisnik treba da unese svoje lične podatke: Ime, broj telefona i adresu. Korisnik može tražiti deaktivaciju naloga i prestanak obrade njegovih podataka u svakom trenutku. Čitanjem Uslova kupovine korisnik potvrđuje da ima više od 18 godina ili ako je mlađi od 18 godina, ima saglasnost roditelja da unese svoje podatke ako je to zatraženo. U slučaju porudžbine koja sadrži alkoholna pića, pretpostavlja se da je korisnik stariji od 18 godina ili ako je mlađi od 18 godina, da je dobio potrebnu saglasnost roditelja i time on snosi dalju odgovornost.
Podaci koji se prikupljaju od korisnika koriste se za analizu, razvoj i upravljanje sistemom, kao i u svrhu sprečavanja i otkrivanja prevara na internetu i neće biti korišćeni u marketinške svrhe.